Poděkování České spořitelně

Ve čtvrtek 1.12. jsme měli velmi zajímavý podvečer. Navštívil nás Bc. Pavel Sojka, ředitel retailového bankovnictví pro oblast Hradecko z České spořitelny, a přivezl svůj tým milých kolegů, kteří měli pro naše děti připravený promyšlený a hlavně poutavý výukový program. A když Česká spořitelna, týkal se samozřejmě finančních prostředků.

Zapojily se děti všech věkových kategorií, od těch úplně nejmenších až po ty, kterým už blížící se odchod z dětského domova a nutnost postavení se na vlastní nohy klepe na dveře. Během praktických ukázek a her jim bylo zajímavou formou vysvětleno, jak to s penězi chodí, a jak je třeba s nimi v životě zacházet. O tom, že je tento výukový program chytře vymyšlený, svědčí hlavně fakt, že všechny děti vydržely poslouchat až do úplného konce, a když se návštěva začala chystat k odchodu, děti měly chuť si ještě povídat.

Rádi bychom také poděkovali za dárky, adventní kalendáře s cukrovinkami a perníčky, které potěšily děti, a my dospělí děkujeme za příjemné překvapení v podobě vánoční hvězdy, která nám bude připomínat spřízněné duše, které ve Vás máme.